algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Els nostres lectors creuen que manquen grups en català a la revetlla de Sant Sebastià

28748

08-01-2017

Els nostres lectors volen més actuacions en català a la revetlla de Sant Sebastià. El 46.75% ha considerat que la revetlla proposada per l’Ajuntament de Palma està bé però que falten encara més grups que fomentin la música en llengua pròpia.

D’altra banda, hi ha valoracions bastant negatives. Així, el 32.47% ha considerat que la revetlla és un desastre, ja que hi falta coordinació i les propostes són molt fluixes. Finalment, només el 20.78% ha considerat que la revetlla està molt bé ja que té un cartell molt interessant amb propostes molt variades.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any

Mira per on i com cantava Ossifar resulta que es veré qué d'orinal fa un bon servici tant de día con de nit. Davall es llit jajajaja ara esta obssesionat en cercar pagines de llibres. Oh miracle del Senyor qui no llegeix un sol llibre en tot l'any ara sels mira. Llastima que ho faci quant les seves obssesions malaltisses (tenir mal pes cap i que no siguin crosteres) ja no tenen remei

Valoración:-3menosmas
Per Guiem, fa dervers d'un any

Pep merda
Com que ets tan curt , ets capaç de no trobar sa paraula
Ves a sa pg.. 548 des DCBV i ho trobaras
I si te refereixes a sa llei te faig a sabre que sa hac va en majuscula
Curt mes que curt

Valoración:-3menosmas
Per Guiem, fa dervers d'un any

Pep merda
Si agafas es diccionari den Alcover ho trobaras , lo que demostra sa teva curtor, i diarrea mental

Valoración:-3menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any

Vaja d'orinal coneix la llei d'hont. No si igual passa de trabucat terminal a trabucat irrecuperable

Valoración:9menosmas
Per Guiem, fa dervers d'un any

Pep merda
I aquest esta'n de hont l'has tret ?

Valoración:-7menosmas
Per Guiem, fa dervers d'un any

Pep merda
I aquest " vamos" de hont l'has tret?

Valoración:-7menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

traïdor,

segons

"En Toniet".

Valoración:1menosmas
Per En Toniet, fa dervers d'un any


La Història del Regne de Mallorca, començant per la Conquesta i ses successives etapes, fins el 1349 que va ser destruït pels catalans , assassinat en es nostro Reí , es van dur pres al seu fill Jaume IV de Mallorca de 11 anys i ferit , van assassinar a milers de mallorquins arrasant tot per on passaven els fills de la gran puta .. pitjor que a Amèrica, els catalans els grans artífexs de la destrucció des nostro poble i regne en aquella època i ara la posterior manipulació de sa nostra història per es seu propi interèsés tan clar no té ni una retxillera, ni una frase que es contradiga i a més te tanta documentació, que és impossible que algú se la hagi inventada.. com es fdp den Gilabert de Centelles que té dedicat un carrer a Palma . . Es mallorquins traïdors o millor dit, els pancas ultres, que creuen que només sa seva versió ( manipulada ) és sa bona , encara están sense retornar a Aragon ets seus archius històrics , serà perquè encara no els han acabat de manipula , han de fer bocíns i miques. Cap Amunt sa Nostra Terra sense pancatalanisme.. de una puta vegada..!

Valoración:-16menosmas
Per Tià, fa dervers d'un any

Qui comanda a Can Ribot: son pare o s'al·lot?

Dit altrament, tenc por que el qui a escrit el missatge no sigui un nin de set o vuit anys. I encara curt de gambals.

Valoración:7menosmas
Per Yuam, fa dervers d'un any

He consultado la pagina de Joaquin Portet y tiene libre hasta febrero (esto reconfirma porque montaba el pollo del cortado en balearia) y en "conciertos" de los que va la abuela y la familia mas cercana para evitar que se suspendan. Yo creo que si lo llamais hasta tocaría por la gasolina y hasta gratis.

Valoración:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris