algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

La Generalitat col·labora en l'anàlisi de la situació del català a les Illes

25392

Generalitat de Catalunya.

18-10-2016

El Consell Executiu de la Generalitat ha acordat subscriure un conveni amb el Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB) per col·laborar en l'enquesta sobre els coneixements lingüístics, usos i representacions de la població de les Illes amb l'objectiu de compartir les dades recollides durant la fase de treball de camp, iniciada el 2014.

L'acord preveu que les institucions implicades participin conjuntament en la fase final de tractament i anàlisi de dades i l'elaboració, publicació i difusió dels resultats, que seran comparables amb edicions anteriors de la mateixa enquesta a les Balears i amb l'Enquesta d'Usos Lingüístics a Catalunya.

La Conselleria de Cultura va iniciar l'any 2013 un programa de col·laboració amb tots els territoris de parla catalana per obtenir un coneixement de la situació del català en el domini lingüístic.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per digo, fa dervers d'un any

@Albert: Es per pensar que el que va dir Pujol és veritat.Emigren o son "lacayos" del senyoret abans que plantar-li cara.Clar que no està malament, viure del PER.Tontos del tot no ho son.

Valoración:0menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any

Mucho criticar a España, no hay peor cuña que la del mismo palo. pero nadie se larga. Nadie devuelve los documentos que se llevan en la cartera. Con lo fácil que es coger el primer barco o avión, largarse y no volver nunca.

Nadie lo hace. ¿Por qué será?. La presunta fuerza, se os va por la boca. Arruix

Valoración:7menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa dervers d'un any

ULTIMATÚM JUDICIAL A LA GENERALIDAD CON CONSECUENCIAS PENALES, SI NO DEVUELVE LAS 46 PIEZAS QUE PERMANECEN EN EL MUSEO DE LERIDA.

Valoración:0menosmas
Per manel de sa riera, fa dervers d'un any

EspaÑa té 4 post-màsters, INCULTURA, ARROGÀNCIA, PARASITISME, i CORRUPCIÓ.
I tots 4 amb la nota més alta, marca escaÑa.

El món mundial els hi ho reconeixerà, cada cop està més clar.

Valoración:13menosmas
Per Barrufet, fa dervers d'un any

Veig amb decepçió que ancare prolifera molta gent com joanot martorell que preferix estár a les órdes o sota el "manto protector" de la Castilla dominante o la España imperial.- Si el rey Jaume 1er axequés el cap es quedaría desebut de veure tans botiflers i segú que es preguntaría si va valgué la pena el sacrifisi de tanta gent que va perde la seva vida per la conquesta de las Balears. Jo soc fill de pare mallorquí i sempre l´hi estaré agrait.

Valoración:11menosmas
Per *, fa dervers d'un any

Y los hay tan estúpidos que dicen que quieren ser independientes. ¿Independientes de qué?. ¿De los del otro lado del charco?.

Siempre nos darán, os darán, por saco. Jamás seremos nada. Entre la UIB, un Govern totalmente catalanista, los cipayos locales y los del "cullons noi", tenemos la tumba más próxima de lo que pensamos.

Valoración:0menosmas
Per Ja començam!, fa dervers d'un any

No, Joanot Martorell. La invasió fa tres cents anys que la patim. Quina barra que teniu els castellanots i els gonelles renegats, intentant per a tots els mitjans que ens empassem les vostres mentides oioses i sense cap ni peus!

Valoración:10menosmas
Per joanot martorell, fa dervers d'un any

Invasió 2.0.

Valoración:0menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any

Otra vez sale el comentarista de la red mundial !

Valoración:3menosmas
Per Salvador, fa dervers d'un any

Vaya, salió otra vez la red fantasmal muy conocida por Tià y por nadie más del foro. Estoy muy preocupado.

Valoración:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris