nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

El Govern impulsa 'Cap a l'èxit educatiu' per reduir el fracàs escolar

25344

Martí March visita el CEIP Aina Moll.

14-04-2016

La Conselleria d'Educació i Universitat ha presentat aquest dilluns el projecte 'Cap a l'èxit educatiu', que s'estructura a través d'11 línies d'actuació desenvolupades en 106 mesures concretes, i amb el qual es pretén desenvolupar un «pla integral dirigit» a la millora general del sistema educatiu el qual «vol implicar i comprometre» a «tota la comunitat educativa i a la societat en general». 

Segons han explicat, aquest projecte ha estat elaborat per totes les direccions generals de la Conselleria i la seva aplicació es coordinarà a través d'un equip transversal de les diferents direccions generals i departaments de la Conselleria dirigida per Martí March

El Departament d'Inspecció Educativa serà l'encarregat d'acompanyar els centres al canvi d'orientació del sistema i d'avaluar, juntament amb l'Institut d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu (Iaqse) i amb l'equip transversal de la Conselleria d'Educació i Universitat, el resultat de les mesures implantades.

Des del Govern asseguren que, volen «millorar els resultats educatius i reduir les taxes de fracàs escolar i d'abandó primerenc» .

Algunes de les mesures que preveu el pla ja s'han començat a implantar com per exemple, el canvi d'orientació en la formació del professorat, els plans de millora educativa, el reforç del nombre d'inspectors, l'increment d'hores de lliure designació als nous currículums, la promoció de l'FP, etc.

El document 'Cap a l'èxit educatiu' part de tres referents principals: l'Estratègia Europa 2020, el Pacte per l'Educació i el document 'Repensar l'educació: cap a un ben comú universal?' de la Unesco.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa dervers d'un any


Vertaderament, amb sinceritat i la mà al pit, hi ha ningú que cregui que els resultats, a les Balears, serien tan baixos sense la immigració espanyola massiva?

Si qualcú hi respon, insistesc que ha d'esser amb sinceritat (i una bona dosi d'humilitat).

Valoración:-1menosmas
Per i tant, fa dervers d'un any

Primero dejemos de ser los últimos y el hazmerreir de Europa. Después, dentro de tropecientos años ya hablaremos de éxito.

Valoración:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris