algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

Què creus que han respost els nostres lectors a l’enquesta d’aquesta setmana?

25260

15-10-2016

No rotund. La gran majoria dels nostres lectors han considerat que no existeixen suficients mesures per evitar agressions i assetjament en els centres educatius.

En concret, el 41.77% dels nostres lectors ha considerat que fan falta projectes per a conscienciar els més joves. A més, el 37.97% ha assegurat que la comunitat educativa necessita de projectes institucionals.

Mesures suficients

Per contra, entre els que han considerat que les mesures existents són suficients, el 13.92% creu que fan falta alguna mesura més de prevenció, mentre que el 6.33% ha considerat que les mesures públiques són les òptimes encara que es produeixi algun cas.      

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Glugles, el tradustor, fa dervers d'un any

"A curt la meva mare! Vostè pot seguir escrivint que vulguis... que fa no com el que posar qiere no dir que no puc dir el que penses... però jo també la llebre... llibertat és aquella nota... una altra cosa és que nonte com el que escrius. Que és el seu problema. E insistir... a pamflet era decadent des de temps immemorials... Quan és curt el.grifo dels subsidis del desaparegut del paper i ara passa a ser un bloc del què és poc més que un culte, els restant gronxador mogut, sectària, manipulador i avorrit... Creus poques raons així ningú no pas en ell?"

Valoración:0menosmas
Per Vergonyós i sense cap sentit, fa dervers d'un any

Tant de mirament per no esborrar-li els comentaris i per contra, ell no podria parlar del diari de Balears més malament del que ho fa.
No entenc res.

Valoración:7menosmas
Per yuan, fa dervers d'un any

Que corto madre mia! Tu puedes seguir escribiendo lo que quieras... el que no te agrade lo que yo ponga no qiere decir que no puedas decir lo que piensas.. pero yo tambien lo hare... la libertad es eso memo... otra cosa es que nonte guste lo que escriba. Ese es tu problema. E insisto...este panfleto era decadente desde tiempos inmemoriales.. cuando se corto el.grifo de las subvenciones desaparecio del papel y ahora no pasa de ser un blog de algo que es poco mas que una secta, por escorado, por sectario, por manipulador y por aburrido.. te parecen pocas razones para que nadie lo pise?

Valoración:-7menosmas
Per Vergonyos, fa dervers d'un any


Precisament el que voleu és destruïr la llibertat dels altres
Si és que no tan sols veniu aquí a escriure en Castellà, sinó que insultau i i molestau als que escriuen en Català perquè es cansin i deixin de fer-ho.
Abans hi havia molta gent que escriu molt bé i que ja no passa del dBalears perquè els heu cansat i a canvi, hem d'aguantar-vos les vostres estupideses i grolleries.
Si respectàssiu la llibertat, no vendrieu per aquí i I l" exemple del vostre gurú, que se passa la vida denunciant
els altres per respirar, no és precisament un exemple de respecte al dret d'expressar-se.

Valoración:8menosmas
Per Yuan, fa dervers d'un any

Aunque eches humo por lsa orejas existe una cosa que se llama libertad de expresion. Ya se que los pancas no sois muy partidarios de esa libertad cuando vosotros sois el blanco de las criticas. Pero es por ejemplo la misma libertad de expresion a la que valtonyc apela para eterse con la corona. Lo vas dntendiendo, curtet?

Valoración:-7menosmas
Per Al dBalears, fa dervers d'un any

Vostès creuen que aquest diari, que rep ajudes del Govern Balear per fomentar l'us del Català, ja de consentir que uns desaprensius, aprofitin la secció de comentaris per escriure en Castellà i així rompre tot el conjunt, ofendre al mateix diari, a la llengua catalana i a tots nosaltres. Si algú de notros els fes el mateix a una publicació seva, ja l'haurien duit a la barra, no sé a que venen tantes contemplacions.

Valoración:8menosmas
Per Yuan, fa dervers d'un any

Alguien ha votado aparte de los de la redaccion..?

Valoración:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris