TW
0

Més de vint forners professionals de Mallorca competiran a Campos el dissabte 11 i el diumenbge 12 de maig per veure qui fa el millor pa moreno de 2019.

Després de l’èxit de l’edició anterior, el dissabte 11 de maig els forns de l’illa tornen a dur
els seus pans a Campos per a participar en una nova edició de 'Cercam un bon pa moreno' que organitza PAPAPA de l’Ajuntament de Campos amb el suport de l’Associació de Forners i Pastissers de Mallorca i Pa d’aquí.

El jurat està format pels professionals:
-Xisco Moranta: forner jubilat i referent pels forners
-Antoni Contreras: expert gastronòmic
-Salvador Maura: professor de forneria de l’IES Josep Sureda i Blanes
-Joan Segura: forner jubilat i referent pels forners

El jurat haurà de puntuar cada un dels pans seguint les fulles de tast que se’ls proporcionarà i guanyarà el pa que tengui una millor puntuació. Els pans seran presentats al jurat de forma anònima de manera que només l'organització podrà identificar numèricament a quin establiment pertany cada pa.

Criteris de valoració
El jurat disposarà d’un full de valoració dels pans i l'organització s’encarregarà de recollir-los, calcular puntuacions i confirmar quins són els cinc pans que tenen major
puntuació i per tant estan seleccionats per a la final.

El dia de la fira PAPAPA el jurat tornarà a valorar la qualitat dels cinc pans finalistes per a confirmar quin consideren que és el millor pa.

Premi
Distinció gràfica visible al forn més 500 kg de farina per gentilesa de Harinas de Mallorca
S.A.