TW
0

L'empresa inquera Quely ha desenvolupat unes galletes que disminueixen el risc de patir malalties cardiovasculars. Es tracta de Quely Cor, que basa l'efecte protector en els polifenols que conté. Aquesta partícula es troba als fruits vermells, com ara les cireres i el raïm. De fet, és d'aquest darrer fruit d'on s'extreuen els polifenols de les Quely, partícules que adquireixen d'uns laboratoris francesos. La fórmula d'aquest aliment funcional (amb propietats saludables) ve avalada per una investigació de l'institut de recerca Iunics, adscrit a la UIB.

El seu director, Fèlix Grases, explicà ahir que un consum d'entre 5 i 10 galletes diàries "disminueix el risc de patir malalties cardiovasculars, ja que protegeix els teixits"; o sigui, que frena l'envelliment de l'organisme. El mateix Grases apuntà que a Pollença és costum -o era- mullar les galletes d'oli en el tassó de vi. "A la pràctica, fein el mateix que aquestes galletes!", comentà jocós. En tot cas, menjar les galletes és tan positiu com combinar-les amb altres aliments amb antioxidants.