Tot és a punt per a la celebració d'un dels esdeveniments més ambiciosos que es recorden a l'Illa. El pròxim 4 de setembre, Son Moix acollirà el concert d'Elton John i Andrea Bocelli. Milers de seguidors ompliran l'estadi i vibraran amb les cançons d'aquests dos monstres de l'escenari.
Però a més de gaudir de bona música, entre cançó i cançó, els convidats vip podran degustar els plats d'un suggeridor bufet a càrrec d'Octavio Caballero, xef del restaurant Mel d'Abella, ubicat al Centre de Cultura Sa Nostra, al carrer Concepció de Palma. El valor afegit de Mel d'abella és el seu laboratori, una plataforma en la qual la investigació i l'elaboració de noves propostes és constant, la qual cosa permet desenvolupar menús personalitzats en cas que l'esdeveniment ho requereixi.
El càtering que se servirà al mateix recinte consistirà en un finger food, un concepte que defineix un àpat informal, sense forqueta ni ganivet, segons la traducció literal de l'anglès. Els convidats, als quals és possible que s'hi afegeixin les dues grans figures de la música contemporània, els seus assistents i músics degustaran plats salats i dolços: des de tombet fins a trempó i cerviola, per citar-ne alguns.
Essència mediterrània
"Mantindrem l'essència del restaurant, és a dir, el respecte a la tradició gastronòmica balear, però alhora adaptada a la nova cuina contemporània", explicà Octavio Caballero. El xef cerca el punt d'equilibri entre l'avantguarda i la matèria primera mediterrània. I per acompanyar-ho, la beguda "estrella" serà el vi mallorquí de Macià Batle. El càtering se servirà en dos envelats diferents i una trentena de cambrers estaran a la disposició dels convidats.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Es diu sirviola, no cerviola.
Y cómo se tomarán el tumbet sense forqueta, amb els dits? ai ai ai aquest conceptes. Encara n'hi ha entrades?