Vinguen pintxos per a tothom! Aquest podria ser el lema de la II Fira del pintxo i la tapa, que ahir s’inaugurà als passadissos de l’Escorxador. La fira acull una quarantena d’expositors que barregen gastronomia i viticultura. Per una banda, cellers com Macià Batle i Jaume Mesquida hi ofereixen els seus vins d’any, criança i reserva. Conjugats, com no, amb la gastronomia en miniatura. Aqueixa que en deim de barra, ràpida, de tastar-la en un sol mos. Ja ho digué Miquel Nadal, conseller autonòmic de Turisme: "A l’Arxipèlag tenim coses més enllà de sol i platja, per exemple, "camps de golf". I afegí ràpidament: "És clar, i una bona cuina mediterrània". Juan Cabrera, president de Restauració de Pime, organitzadora de la trobada, destacà "la dignitat dels plats" que els cuiners mallorquins elaboren. És "gent que curra dia a dia en el seu restaurant, i sense el suport suficient per part de les administracions", s’aventurà a dir Cabrera.
L'Escorxador és un pintxo!
Una quarantena d'estands formen l'oferta gastronòmica i vitivinícola de la fira, que enguany té els passadissos d'aquest emblemàtic edifici com a escenari
Palma03/04/09 0:00
També a Ara
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
El que falta és que no abusin amb els preus!!!
falten un parell de fotos!