Més pintxos per primavera
Tan sols resten set dies per la inauguració de la II Fira de la broqueta i la tapa, que tindrà lloc dins el complex de l'Escorxador del 2 al 5 d'abril. A la gastronomia “de barra” s'afegiran, en aquesta ocasió, tallers de degustació de cervesa i de tallar pernil. Paral·lelament, desenes de maîtres hi competiran per aconseguir el títol de les Illes
Palma26/03/09 0:00
Els amants la gastronomia "de barra" tenen una cita ineludible amb l’arribada de la II Fira de la broqueta i la tapa, que se celebrarà del 2 al 5 d’abril. Continuant amb la línia traçada en l’edició inaugural, la Fira tindrà lloc dins l’Escorxador, un amable recinte el qual ja s’aproparen 25.000 persones l’any passat. Però, Restauració (Pimem), organitzadora de la trobada, espera superar de llarg la xifra esmentada. "Si tot va bé, assolirem els 60.000 visitants", augura Juan Cabrera, president de la patronal.
També a Ara
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.