«De la figuera a la taula» o com treure profit d'un dels fruits més saborosos
Felip Munar ha elaborat un llibre per impulsar-ne el consum
«Les figues d'aquí són més molsoses i saboroses que les d'Israel o Tunísia, que són les que s'estan venent als mercats i pertot. I les nostres figueres se'ns moren als arbres!». Felip Munar i Munar gairebé s'emociona quan explica el raonament que l'ha impulsat a la creació del llibre De la figuera a la taula. Receptes de cuina, editat a la Col·lecció Menjavents, de Documenta Balear. El llibre es presentarà el deu de setembre a Lloret, d'on és l'autor, en un acte inclòs dins les festes del Secar.
També a Ara
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.