De la mà de Xavier Garcia, experimentat cuiner del restaurant Mel d'Abella en la Fundació Sa Nostra, dBalears presenta una nova col·lecció de tres fonts de forn Life Disign, valorades al mercat en 120 euros.
Ara, per només 22 euros i una butlleta que s'haurà d'omplir, aquestes safates de porcellana dura i d'exclusiu disseny poden ser vostres a un preu d'escàndol. El procés és molt senzill: només cal retallar la butlleta d'aquestes pàgines i omplir-la amb els cupons que apareixeran en portada des de demà, dilluns 26 d'octubre, fins diumenge, 1 de novembre. Una vegada omplerta, podràadquirir a l'oficina del Club del Subscriptor aquesta col·lecció, composta de 3 unitats de diferents dimensions (39, 32 i 25 centímetres de llarg). S'ha de recordar que els subscriptors sempre juguen amb avantatge, ja que no necessiten la butlleta i només hauran de pagar 20 euros per a les tres safates.
Aquest conegut cuiner de llarga trajectòria, Xavier Garcia, aposta sempre pels productes naturals d'origen mallorquí que guanyen qualitat i sabor quan són cuinats de manera òptima, amb molta cura i amb el recipient adequat. "Les palanganes Life Design funcionen molt bé, jo les tenc a casa i les recoman a tothom, perquè aguanten la temperatura i es netegen fàcilment; dues característiques molt importants a l'hora d'elegir les nostres safates de forn", destaca Xavier. I no és d'estranyar que ressalti aquestes qualitats de les fonts, ja que són de porcellana dura, bones de fer net gràcies a les propietats i aptes per a rentaplats, microones i forn. A més, arriba a suportar temperatures de fins a 250 graus. Sens dubte, són unes fonts de gran qualitat i d'un disseny distingit que faran que els nostres plats siguin exquisits menjars i oferiran a les nostres taules una presentació cuidada; dos ingredients imprescindibles per sorprendre els nostres convidats.
I precisament per sorprendre, Xavier Garcia ofereix en exclusiva als lectors de dBalears una recepta de porcella, amb la qual segur que més d'un us llepareu els dits. Animau-vos a fer-la amb les fonts Life Disign i segur que no us en penedireu. Nadal és a prop i és un plat per celebrar-lo sense invertir gaire doblers.
Recepta de Xavier Garcia, cuiner del restaurant Mel d'Abella a la Fundació Sa Nostra
Porcella al forn amb escalivada
Ingredients:
- Porcella; si té os cal calcular 400 grams per persona.
- Pebrots vermells.
- Verdures diverses segons el gust, per exemple, albergínia.
Per a la salsa
- Puré de fruits vermells
- Puré de granada
- Fons de carn
- Sucre i sal al gust
Preparació
La porcella
Cobrir la porcella amb oli suau i introduir-la al forn durant 6 hores a 100 graus per confitar-la fins a un punt òptim.
Escalivada de verdures
Rentar i trossejar els pebrots vermells i les verdures elegides. Incorporar-les a la safata Life Disign, regar-les amb oli i introduir-les al forn fins que estiguin llestes.
La salsa
Barrejar tots els ingredients i reduir-ne fins a aconseguir la textura que li agradi a cada un.
Preparació del plat
Per muntar la safata, primer posam en el fons l'escalivada de verdures. En segon lloc, incorporam els trossos de porcella que prèviament ha hagut d'escórrer l'oli en el qual s'han confitat. Finalment, regar-la amb la salsa vermella preparada i posar-la al forn durant 15 minuts a 180 graus...
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.