algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

L'Assemblea de Docents presenta el seu primer llibre per Sant Jordi

4867

Portada del llibre de l'Assemblea de Docents.

16-04-2014

L'Assemblea de Docents presenta aquest dimarts el seu primer llibre, Els tentacles de les tenebres. Un govern contra l'escola de Marcel·lí Guerrero.

La presentació oficial de la publicació serà a les 20 hores a Can Alcover a Palma on hi intervindran en representació de l’Assemblea de Docents, Iñaki Aicart, Guillem Barceló, Nanda Ramon i Marcel·lí Guerrero, autor del llibre; i l’editor Lleonard Muntaner.

El llibre relata els fets ocorreguts després del relleu en la cúpula de la Conselleria d'Educació, el maig de 2013 que marcà el punt d'inflexió en l'inici del conflicte educatiu. Des de llavors, el líder del Círculo Balear dicta les línies mestres del programa educatiu i cultural del partit governant, estableix prioritats i encomana actuacions concretes en aquests àmbits a l'executiu, segons es desvetlla en aquest llibre.

El preu del llibre són 10 euros que aniran en benefici de la caixa de resistència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ., fa mes de 4 anys

A jo ja el m´han comenat uns familiars de fora de les Illes.

Valoración:1menosmas
Per marbosch, fa mes de 4 anys

Vist el nivell de raonament d'alguns opinadors (tipus pancateto) veig clar que, per descràgica, els que abandonen les escoles prematurament troben feina d'opinadors peperos en els diaris.

Valoración:7menosmas
Per PARE, fa mes de 4 anys

Per una educació pública de qüalitat, de tots i per a tots,

NO A L´ASSAMBLEA DE DOCENTS!!

Valoración:-11menosmas
Per Bartomeu, fa mes de 4 anys

M'agradaria conèixer on estudiaren els fills del senyor Guerrero. Em podrien ajudar? Gràcies, tomeu.

Valoración:-5menosmas
Per Inet, fa mes de 4 anys

Amazon acaba de confirmar que a estas horas ya se han agotado todos los ejemplares puestos a la venta.

Valoración:0menosmas
Per Mateu, fa mes de 4 anys

Pancateto, realment creus que aprovar unes oposicions et fan millor o pitjor mestre, ay que en saps de poc. Es veu que no has trepijat una aula en la teva vida.

Valoración:3menosmas
Per Pancateto, fa mes de 4 anys

Estimado Tomeu que atrevida es la ignorancia y el fanatismo.
Como desconocías hasta ahora para ser docente en Baleares no es necesario aprobar ninguna oposición, el único mérito es apuntarse a una bolsa de interinos y esperar a ser llamado. De ahí la escasa cualificacion de nuestro profesorado.
Ahora que tienes un poco más de información estoy seguro que estarás de acuerdo conmigo que es necesario convocar oposiciones para asegurar la contratación de los mejores.
En fin recapacita, piensa...y abandona tu fascismo pancatalanista que es un insulto para los progresistas de verdad.

Valoración:0menosmas
Per Pep, fa mes de 4 anys

Jo el compraré. Donaré suport a l'assemblea de docents.

Valoración:17menosmas
Per esPETanyol, fa mes de 4 anys

Endavant, mestres i professors! Ni una passa enrere!
En talibauzán ja ha començat a fer anques enrere amb el nyarro del TIL i amb la llei franquista de símbols, com ja en va haver de fer amb la fracassada 'libre elección'.
Fa oi que culpin el català del fracàs escolar amagant que som el territori que més allaus d'immigrants ha rebut. Amagant que, culpa de l'espoli fiscal que espanya imposa a Balears, tenim una de les ràtios d'alumnes per aula més saturades de tot l'estat espanyol. Amagant les estadístiques que demostren que el fracàs escolar va relacionat amb l'ambient familiar: més fracàs a les famílies amb menys de deu llibres a la casa; menys fracàs a les famílies amb més de deu llibres a la casa. Amagant que espanya, on fan immersió en espanyol, és el país més fracassat escolarment de tot Europa. Per què no en culpen la immersió en castellà aquests canalles?
Endavant amb la vostra lluita que és la nostra, mestres i professors!
TOTS JUNTS, MESTRES, PARES I ALUMNES, ESBUCAREM LA FEIXISTARRA DICTADURA ESPANYOLISTA.

Valoración:19menosmas
Per tomeu, fa mes de 4 anys

Pancateto. Ignorante. Els professors que SI, SI, SI, han fet unes oposicions, son els mestres de l'escola pública. El que tu demanes, es convocar unes oposicions amb el carnet del PP a la boca i aprovar aquells que van amb el braç, enlaire proclamant la veritat absoluta. I dien allò de: " Una , grande i libre", acabarien amb un ARRIBA ESPAÑA, VIVA F......"

Valoración:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris