nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
26°

Els veïns i comerciants de la Platja de Palma s'encadenaran contra les prospeccions

4092

Massiva concentració al centre de Vila per reclamar responsabilitat en el tema de la cerca d'hidrocarburs.

22-02-2014 | Germán G. Lama

La Plataforma de veïns i comerciants de la Platja de Palma i Llucmajor, juntament amb la delegació en Balears de la Real Lliga Naval Espanyola, han convocat per al pròxim 12 d'abril una cadena humana i naval per a manifestar el seu rebuig a les proves acústiques i prospeccions petrolíferes que es podrien produir en les costes de Balears.

En un comunicat conjunt, han explicat que Balears "no és una colònia d'una empresa petroliera i menys d'Europa" i han assenyalat que el "dany que pot produir-se, no només amb les proves, sinó amb les possibles extraccions, és màxim", ja que "la Mediterrània és un ecosistema tancat i qualsevol problema pot afectar a tota la conca".

Segons han informat, l'acte començarà a les 11 i mitja hora més tard es realitzarà, durant un minut, un alçament de cartolines negres a tots els balnearis de la Platja de Palma, tant a terra com a la mar, per a escenificar una marea negra.

Han explicat que estan convidades a participar-hi totes les associacions que vulguin en "l'acte de repulsa", i també a qualsevol ciutadà, per tal de demostrar que Balears vol protegir el seu entorn, l'ecosistema marí i l'activitat econòmica principal, el turisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris