algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
17°

Acord entre els sindicats i Cort sobre els serveis mínims

Quant a les dotacions de bombers, s'ha acordat que hi hagi un únic torn de guàrdia de bombers, talment com si fos diumenge o festiu

Els sindicats UGT, CCOO i STEI han assolit aquest dilluns un acord amb l'Ajuntament de Palma sobre els serveis mínims que s'han de mantenir operatius el dia de la vaga general, el pròxim 29 de setembre. Les parts es van reunir la setmana passada sense poder tancar un acord definitiu sobre aquest aspecte, que sí que han pogut assolir aquest matí en la reunió que han mantingut per espai de temps de vint minuts amb la regidora de Funció Pública del Consistori, Guadalupe Pulido. El principal escull es trobava en les unitats de Registre que han de romandre obertes dimecres. Finalment, s'ha imposat la proposta dels sindicats, que es negaven a acceptar que estiguessin obertes tant les oficines de Cort com a les d'Avingudes. Al final romandrà operativa només la d'Avingudes, on treballaran dos funcionaris.

Així mateix, en el departament d'Assumptes Socials les parts també han convingut que estiguin de guàrdia dos treballadors socials aquell dia. En el referit al personal que treballarà a l'edifici de Cort, finalment només ho farà un majordom que s'encarregarà de la vigilància de l'edifici. Quant a les dotacions de bombers, sindicats i ajuntament han acordat que hi hagi de guàrdia un únic torn de bombers als diferents parcs que hi ha a la ciutat, que són els mateixos efectius que treballen qualsevol diumenge o dia festiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris