cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín:
10°

Artistes illencs exposaran a la Facultat de Belles Arts de Barcelona

El projecte 'Praxi', una iniciativa de la Conselleria d'Educació i Cultura, impulsar la carrera d'artistes que han acabat el període de formació

Un total de 17 joves creadors de les Balears exposaran les seves obres a la Facultat de Belles Arts de Barcelona, que cedirà el seu espai a les creacions artístiques del projecte 'Praxi', gràcies a una iniciativa desenvolupada per la Conselleria d'Educació i Cultura amb l'objectiu d'impulsar la carrera d'artistes de les illes que han acabat el seu període de formació.

L'exposició, que es podrà visitar del 24 de febrer al 12 de març, està formada per l'obra de joves artistes residents a l'arxipèlag que van cursar l'últim cicle de Belles Arts durant el passat curs en qualsevol de les universitats públiques de l'Estat, segons ha informat avui el Govern en un comunicat.

Així, la Conselleria vol oferir el seu suport a aquests artistes amb l'organització d'una exposició col·lectiva, de la qual s'ha editat un catàleg que els servirà com carta de presentació al començament de la seva carrera professional.

Es tracta d'obres de diferents disciplines com pintura, instal·lacions, escultures i fotografies que ja s'han pogut veure a Mallorca i a Menorca, i que després de visitar la Facultat de Belles Arts de Barcelona, continuaran el seu itinerari.

A més, 12 dels 17 artistes que exposaran a la facultat de Belles Arts de Barcelona es van formar en aquest centre. Concretament són Joan Aguiló, Antònia Bergas, Xisca Bergas, Xisco Duarte, Lara Fluxà, Bel Fullana, Pau Garriga, Yolanda Montoya, Tomeu Sastre, Marta Serra, Maria Soler i Francisca Veny.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris