Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 18°
22°

Les feministes encausades accepten l'oferta de diàleg del Bisbe

24196

Feministes Encausades davant el Bisbat de Mallorca.

21-09-2016

El grup de suport a les Feministes Encausades, davant l'oferta de diàleg que els ha fet arribar el Bisbat de Mallorca, expliquen que valoren positivament aquesta «mà estesa». Des del grup de suport entenen que «el diàleg ha de ser molt positiu de cara a una eventual superació del conflicte».

D'altra banda, consideren «aquesta oferta de diàleg per part de l'acusació» com «una prova clara del que hem assenyalat des del principi: estam davant d'un cas polític». I han afegit que això ho comparteix tant la societat mallorquina com el mateix Bisbat de Mallorca, i entenen que «és precisament per aquest motiu que s'ha volgut obrir la via al debat».

Així mateix, el grup de suport ha comunicat que assistiran a la trobada prevista per tal d'intentat arribar a un acord. «Ho farem partint d'una posició clara i compromesa amb els drets de les dones». I han recalcat que les arrels d'aquest conflicte són polítiques. «L'acció de l'església de Sant Miquel no fou cap acte criminal, fou una resposta política a una situació política: la contrareforma de la Llei d'Avortament». I han puntualitzat que «amb aquest esperit anirem al Bisbat de Mallorca».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Malament les dues parts, fa 8 dies

També l´anterior Bisbe, va fer unes declaracions masclistes que ofenien a totes les dones. Entrar dins a església de Sant Miquel, va ser la resposta a aquestes declaracions.
Que ambdues parts se perdonin mútuament. Pensem que si el Papa va degradar al senyor Salinas, va ser perquè el seu comportament no era suficientment bo per a presidir una diòcesi i no just per la "història amorosa" que si li atribueix, sinó perquè probablement, aquest fet també havia arribat al seu coneixement.
Borró i compta nova. Els manifestants han d´anar a protestar al carrer i els capellans no parlar mal de les dones, que son gairebé el noranta-nou per cent de la seva parròquia.

Valoració:-1menosmas
Per Joan Xisco, fa 8 dies

Com és habitual darrerament, l'església catòlica està disposada a perdonar a aquells qui amb dol cometeren un delicte, sempre i quan estiguin empenedits...ara veurem si aquests reconeixen els seus fets i demanen perdò

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris