Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 18°
25°

EU: «Mallorca no necessita més autovies»

24126

Juanjo Martínez, coordinador general d'EUIB.

19-09-2016

Esquerra Unida de les Balears ha assegura aquest diumenge que «Mallorca no necessita més autovies» sinó «un nou model territorial i de mobilitat». Així ho ha explicat la formació després de que la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, anunciàs la prolongació de l’autopista de Llucmajor fins a Campos.

Segons EUIB aquest projecte és el mateix que deixà enllestit el PP «amb petites modificacions».

Des d'EU expliquen que el consideren «totalment innecessari» i han advertit que «respon a un model territorial i de mobilitat propi d’altres temps i d’altres opcions polítiques, que no esperàvem que es dugues a terme per part d’un Consell progressista».

Per a EUIB, «el que necessita Mallorca no són autopistes sinó un altre model territorial, una aposta decidida pel transport públic, una limitació del creixement urbanístic i acabar amb la destrucció del territori».

«Mallorca ja està al límit i no es pot permetre seguir ocupant el territori amb unes infraestructures que perpetuen el model que ens ha arrossegat a aquesta situació», ha assenyalat el coordinador d’EUIB, Juanjo Martínez, qui ha recordat «les promeses inicials de la consellera, quan encara reconeixia aquesta situació de saturació i parlava de creixement zero i de revisar a la baixa el Pla Territorial Insular».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa 7 dies

Molt poc després de llevar, el 1964, sa línia fèrria Palma-Llucmajor-Santanyí (una meravella de línia, molt ben dotada en tots es sentits) començaren es tram d'autopista Palma-aeroport-Ca'n Pastilla, que de cada volta s'allarga més i més i destrueix més patrimoni. Si fos per jo llevaria totes ses autopistes i recuperaria totes ses línies de tren. I a Eivissa, on mai hi ha hagut trens de passatgers (una altra cosa eren es carregadors de sal) està passant igual i ara projecten una autovia/autopista de Vila a Santa Eulària, ja que no els basta a Sant Antoni i a s'aeroport

Valoració:1menosmas
Per Un qualsevol, fa 7 dies

Per qui no conegui a en Juanjo és geògraf i té entrada a la wikipedia

https://es.wikipedia.org/wiki/Juan_Jos%C3%A9_Mart%C3%ADnez_Riera

Valoració:4menosmas
Per Luna Barceló, fa 7 dies

Miri senyor d'EU potser més autovies no, però li puc garantir que aquesta que proposa la senyora Garrido és necessària no ara si abans de tots els accidents que hi han hagut, és una carretera molt perillosa.
És cert que també cal posar-se amb el transport públic, però també és cert que cal fer-ho amb coneixements i fent una bona planificació abans de començar cap iniciativa. A les Illes estem farts de pagar estudis que no serveixen per res, obres que mai acaben i que a més hem de pagar multes supermilionaries als constructors que també en gran mesura duen de fora. Ja prou de guanyar-los tant dolços, nosaltres els paguem i resulta que cobren manco i en fem més i ben feta.

Valoració:3menosmas
Per indignat, fa 7 dies

Totalment d'acord.
Mallorca no necessita més i més autopistes.
En tenir una autopista fins a Alcúdia o Santanyí. La farem de 3 carrils? després de 4? I així fins que tenguem un carril per a cada habitant?

Valoració:2menosmas
Per arruix, fa 7 dies

D'on surt aquest?. Qué sap des tema?.

Valoració:-3menosmas
Per un santanyiner, fa 8 dies

Aquesta si que es bona. Un representant d'un partit politic que trau menys vots que ningu a mallorca, te la santa barra de dir quines son les necessitats viarias de l'illa de mallorca.
Per tant jo me daman qui es, quin conexaments té i a qui representa aquest senyor per fer aquesta afirmacio.
Resposta: cap ni una

Valoració:-3menosmas
Per M, fa 8 dies

No necessita més autovies si els polítics son polítics decents, dels que no s´enriqueixen amb la seva construcció innecessària.
Que facin un tren per a la zona de Llevant, i que les despeses les facin pagar al que el va fer des-instal.lar, abans de la seva estrena.

Valoració:5menosmas
Per ja heu saps, fa 8 dies

Eso lo dices tú, cuya opinión respeto pero no vale más que la mía. ¿A que tienes autito?.

Hay que llegar hasta Santanyi, Y por el centro hasta Alcudia. Se quiera o no. Y si no lo hacen estos, totalmente improbable, lo harán otros. Es de sentido común.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris