Moderate rain
  • Màx: 28°
  • Mín: 16°
19°

Ens desFAN Mallorca, FANcina

Som fill de botiguers. Arruïnats com la majoria. Des d'aquesta condició, m'atrevesc a afirmar que els grans culpables de la ruïna del petit comerç (palmesà, que és el que conec) són els petits comerciants. Per votar com si fossin grans empresaris. Per votar a qui només ha defensat sempre els interessos dels grans, el PP.

Una vegada dit això, em sembla fora de lloc, una gran equivocació, que la presidenta Armengol participàs en la inauguració del nou complexe comercial d'aquests que desFAN Mallorca i que acabarà d'arruïnar o convertir en souvenirs de platja els cada vegada menys comerços que queden a Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No els planc, fa 7 dies

No voten franquisme? No voten capitalisme salvatge? No voten IBEX 35? No voten els grans golafres que els ofeguen?
Que els bombin als autònoms desgraciats que es pensen ser empresaris! No els planc. No em fan pena. Que tanquin!

Valoració:1menosmas
Per "Castella mos roba", fa 8 dies

Se han arruinat per admetre immigrants.

https://www.youtube.com/watch?v=NvlSwsV7fmY&feature=youtu.be

Valoració:-1menosmas
Per Emigrante, fa 8 dies

¿Se han arruinado por votar al PP?

Valoració:2menosmas
Per Toni, fa 8 dies

Qui més va lluitar des del Govern per protegir el petit comerç va ser en Pere Sampol quan fou conseller del gremi, i li ho pagaren com demostra l'article de Tomeu Martí, així que, Biel Barceló, conseller de turisme, pren llum de na pintora.

Valoració:0menosmas
Per 23.9, fa 8 dies

Faltaría saber si el pequeño comercio ha sabido, podido o querido adaptarse a los nuevos tiempos. Las facilidades que dan al cliente son más bien pocas.

Valoració:0menosmas
Per Ernest, fa 8 dies

Els altres diaris no són crítics amb FAN perquè tenen publicitat.
El director general de Fan Club es en Vicente Enguídanos, ex-gerent de Sinto Farrús, ex- DG del Centre Balears Europa amb Bauzá la passada legislatura, i de la línia "delgadista" més dura... Va ser ell el que va prendre la decisió de canviar el nom del centre de "S'Estada" en català a "Fan Club" en anglès...

Valoració:3menosmas
Per espolier, fa 8 dies

I cada vegada que arriba el PP al Govern dos o tres nous centres comercials, que paguen unes bones comissions i el petit comerç més enfonsat.

Valoració:1menosmas
Per reconocimiento a los botiguers., fa 8 dies

Si eres hijo de botiguers, más razón tenías para continuar la tradición. Invertir y mejorar lo anterior, pero no, te has dedicado a otras cosas más tranquilas y menos arriesgadas, que no aportan nada solo cabrear al personal con independencias imposibles, al contrario de tus padres que seguramente trabajaron de "sol a sol" para sacar a su familia adelante. Ellos merecen todo mi reconocimiento y mi cariño como tantos botiguers. Yo, por edad, he visto "botigas" y reconozco lo que ayudaron a la población el tiempos difíciles. Y si no lo he vivido directamente, lo sé a través de mi madre.

Muchos botiguers, independientemente de lo que votan, han luchado, han bregado, al cambiado de aires y de negocios, creando riqueza y puestos de trabajo, pero con el espíritu que te a faltado a ti. O que no lo has sacado a flote. No has invertido nada. No has creado puestos de trabajo dignos. No. A la sopa boba. Si hasta para montar una mesa con un picp-up has tenido que pedir árnica a través de este pantallazo.

¿Y los que no son del PP, regalan algo?

Afortunadamente, no todos son como tú..

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa 9 dies

La raó te vessa, Tomeu. Mai, mai he entès perquè els botiguers votaven PP... que no ho veien?
Lo de na Francina allà, imperdonable.

I llavors parlen de sostre al turisme! I qui gastarà tant com per mantenir tots aquests mastodonts aleshores?

I no volien salvar el petit comerç? Idò perquè deixen seguir fent mastodonts que, a més propicien treball precari?

Quan veurem polítiques coherents en el conjunt?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris