Partly cloudy skies
  • Màx: 27°
  • Mín: 17°
27°

La conselleria de Sanitat va a lloure?

Un lector ens explica que aquest dilluns, 19 de setembre, ha anat a la metgessa de capçalera, al Centre d'Atenció Primària de la vila de Calvià. Als locals hi ha sumat 18 cartells informatius dels diversos serveis sanitaris, tots en castellà. Tots, fins i tot els tres que estan a la porta d'entrada de la consulta de la metgessa que duen el logotip oficial de la conselleria de Salut.

La preguntes que s'ha fet el nostre lector i ens ha transmès són: «quina política de normalització lingüística duu a terme el govern autonòmic actual? Quin pla de coordinació ha previst el govern autonòmic? Per què no hi ha una acció conjunta entre les diferents administracions? O és que la conselleria de Sanitat va a lloure?»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A Luna Barceló, fa 9 dies

Tota la raó Lluna. A jo em va sorprendre quan vaig demanar per a una radiografia i em varen dir que em donaven per finals de gener. I estem al setembre !!! Això vol dir, 1,2,3,4 i 5 mesos i mig des de la setmana passada. Em sembla indignant !!!

Valoració:7menosmas
Per Luna Barceló, fa 9 dies

Al meu PAC hi ha escrits, publicitat i notes d'atenció en les dues llengües, ja m'està bé. Però pel que fa a altres temes crec que la Conselleria de Salut va molt malament. Paguem uns imposts per rebre uns serveis adequats, ràpids i sobretot ben coordinats. Sanitat tracta a persones malaltes que no han ser visitades avui amb un diagnòstic aproximat o incert i rebre amb una medicació que potser no és la correcta i haver d'esperar (si no has mort abans) de 4 a 5 mesos a que et facin les proves pertinents per tenir el diagnòstic real.
Conselleria de Salut això és inhumà, és de vergonya i crec que en comptes de cobrar els sous que els paguem, en comptes de fer-se tantes fotos aquí i allà el que haurien de fer és planificar i ordenar el servei de salut. Esper que ho facin no aviat, si no ja!

Valoració:5menosmas
Per Francesca, fa 9 dies

Tot Jacint Verdaguer de Palma està embatumat de cartells de la xarxa ferroviària en espanyol amb el logo oficial de les nostres institucions. Probablement els responsables d'això es mesclaven, fa dos anys, amb la marea verda que protestava contra la política lingüística de Bauzá o se n'alegraven que hi fos. El motiu, però, era l'ambició política personal i del seu partit. Res pus.

Valoració:9menosmas
Per slort, fa 10 dies

La cosa que molesta més els que escriuen en foraster en aquest fòrum, com a "trolls" que són, no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:4menosmas
Per Yuan, fa 10 dies

Bueno, estaban en uno de los dos idiomas oficiales de la comunidad... no veo el problema.

Valoració:-6menosmas
Per IB3 en català!, fa 10 dies

Tothom va a lloure?

15h 30', 19-9-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris