Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 18°
19°

Atenció a la 'cantada' de Matas

Sempre he dit que no li desig la presó a ningú. Tampoc a un lladre pocavergonya que la mereix de sobres com en Jaume Matas.

Caldrà estar molt atents a l'acord que prepara la Fiscalia espanyola amb l'expresident del PP, exministre d'Aznar i primer promotor del tril·ler-lingüísme a les Balears.

Caldrà estar atents, perquè el que no pot passar és que canti a mitges i no expliqui la veritat.

Cal que digui la veritat sobre totes les comissions il·legals que va cobrar ell i la seva família. I per descomptat que torni fins al darrer cèntim robat.

També és imprescindible saber les quantitats exactes cobrades pel PP. Tant a Palma com a Madrid.

Evidentment que volem saber quant i a qui va pagar la constructora OHL. Però també cal saber quant i a qui va pagar ACS de Florentino Pérez, que és l'empresa finalment adjudicatària. I també volem saber quin paper hi va jugar (i per quin preu) el diari El Mundo i el seu director d'aleshores Pedro J. Ramírez. I de passada volem saber si es vera que Eduardo Inda va cobrar en accions d'ACS la campanya de pressió perquè la construcció de Son Espases fos adjudicada a Florentino.

Si Matas canta, que ho canti tot.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per P.B.S., fa 10 dies

I ara les noces de la seva filla, que segur serán de pinyol vermell, i pressuptivament pagades dels diners de tos els contribuents

Valoració:0menosmas
Per Rafel, fa 11 dies

I tant bo d'entendre com és, però volia sebre si era jo tot sol qui ho veia així o si erem més els qui ho pensam. Veig que no anava tan errat.

I ara sembla que n'Horrach vol fer l'ull gros a canvi de pegar-li caixalada a n'Arenas. Per a mi com si vol menjar picadís. Se me'n fot de l'andalús. Qui vull veure piulant dins la gàbia és el capdefava a qui varem haver d'aguantar tants d'anys fent el pavó i tudant els nostres duros.

Valoració:1menosmas
Per És bo d'entendre, fa 12 dies

Rafel, és bo d'entendre. Sa Princesa era d'un partit mallorquí i el Príncep Negre era d'un partit espanyolíssim.

Valoració:3menosmas
Per Rafel, fa 13 dies

Lo que jo no entenc és que, mentre sa Princesa fa estona ja que es mustia a presó -que no em sembla malament, vagi per dit-, el rei del mambo, que en va fer de molt més grosses i va tudar pressuposts molt més inflats, es passegi per la plaça com si no res jugant a confidents amb els fiscals.

Que canti, sí; però dins la gàbia estant.

Valoració:6menosmas
Per Idò no, fa 13 dies

I quan en Matas haurà cantat, començarà a ser hora que algú investigui perquè Francesc Antich i els acompanyants del PSOE varen guanyar unes eleccions prometent que no construirien Son Espases i després, en haver guanyat, incomplir la promesa. Ja que hi som que s'investigui tot.

Valoració:6menosmas
Per Idò sí, fa 13 dies

A mi em sembla bé que si un delinqüent es mostra penedit i restitueix voluntàriament i fins a on sigui possible el mal que ha fet, se li concedeixi una rebaixa en la pena que se l'imposaria si no cooperàs gens amb la justícia, però confessar un munt de delictes amb la condició de no anar a la presó em sembla abusiu. Jo no som partidari de que els delinqüents evitin totalment la preso per pactes amb la fiscalia.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris