Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 17°
16°

El convent Sant Bernadí de Petra s’adhereix a Spiritual Mallorca

690

14-07-2016 | Paco Ancell

El convent de Sant Bernadí de Petra s’ha volgut sumar a Spiritual Mallorca, el major projecte de generació de producte turístic-cultural a l’illa generat des de l’àmbit privat. En aquest sentit, el Convent, vinculat a l’ordre dels franciscans, ara també podrà ser visitat, conjuntament amb el Convent de Sant Francesc, el santuari de Cura, el santuari de Lluc, la Casa Museu de Sant Juníper Serra, el monestir de la Real i la Porciúncula.

El conjunt religiós del convent de Sant Bernadí, acabat de construir l’any 1677 en estil renaixentista, és fonamental per conèixer la vida de sant Juníper Serra, nascut a Petra el 1713. És en aquest convent on el sant va rebre la seva primera educació, on va sentir les primeres motivacions per ingressar a l’ordre franciscà i on li sorgiren les ànsies missioneres.

Cal destacar que una de les peculiaritats del convent de Sant Bernadí és que la major part dels noms de les missions que Juníper Serra va fundar a l’Alta Califòrnia coincideixen amb els noms dels sants venerats a les capelles barroques d’aquest temple: San Francisco, Los Ángeles, San Diego, Santa Clara, San Antonio o San Juan de Capistrano.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris