Partly cloudy skies
  • Màx: 27°
  • Mín: 17°
16°

El Pi proposa modificar els itineraris dels autobusos que porten els estudiants de la Part Forana als instituts

24284

La diputada del PI Maria Antònia Sureda, al Parlament.

23-09-2016

La diputada d’El PI, Maria Antònia Sureda, va presentar ahir en Comissió parlamentària d’Educació, una iniciativa per tal que el Pla Director de Viatgers per Carretera inclogui un replantejament per les parades de les línies d’autobusos que transporten estudiants i així adaptar-les millor a les seves necessitats, una mancança que afecta sobretot a la comarca de Llevant. La proposició quedà aprovada per unanimitat.

En moltes ocasions, sobretot a la comarca de Llevant, les parades dels autobusos que transporten estudiants d’FP queden molt lluny dels centres escolars. Molts alumnes, en molts casos menors d’edat, han de caminar 20 minuts per arribar a escola per una manca de planificació en els itineraris de les línies. Per aquest motiu, El Pi presentà ahir en comissió parlamentària d’Educació una iniciativa per tal que es reordenin i adaptin les parades en funció de les necessitats reals dels estudiants.

Actualment la conselleria de Transport està elaborant en col·laboració amb la Conselleria d’Educació un Pla Director de Viatgers per Carretera. Per aquest motiu, el Parlament instarà a incloure dins la planificació les modificacions que s'haurien de dur a terme en el recorregut de les línies d'autobusos que transporten alumnes de Formació Professional i Batxillerat, per tal que es poguin apropar tant com sigui possible, al centre on estudien.

Maria Antònia Sureda recordà que a Menorca i Eivissa aquesta és una competències dels Consells però a Mallorca és el Govern qui té la competència. La iniciativa de El PI va ser aprovada per unanimitat. 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Enric, fa 1 dia

Molt bona iniciativa. Bé per El Pi. Sí, molt bé l'altre dia el Sr. Font. L'aplaudesc!

Valoració:5menosmas
Per Maria, fa 3 dies

Si és per donar facilitats i seguretat als estudiants, benvingudes siguin aquestes reformes. Per cert, me va agradar molt el discúrs de l"altre dia al Parlament, d'en Jaume Font.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris