Partly cloudy skies
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
24°

Un total de 39 centres de treball participen a 'El Repte'

24244

Els participants han optat aquest dijous per anar a fer feina amb un mitjà alternatiu al cotxe privat.

22-09-2016

Un total de 39 centres de treball amb unes 7.200 persones treballadores han participat a El Repte, una iniciativa que té com a objectiu promoure entre empreses, administracions i entitats la participació en el Dia sense Cotxes.

D'aquesta manera, els participants han optat aquest dijous per anar a fer feina amb un mitjà alternatiu al cotxe privat: en bicicleta, en transport públic o a peu. La proposta s'inclou dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Prohibit l'estacionament al centre

Amb motiu del Dia sense Cotxes, d'Avingudes cap a dins no es pot estacionar. Sí que hi poden aparcar els residents amb targeta de l'ORA; els que tenen Acire; les motos; els qui disposen de la targeta de càrrega i descàrrega i de la targeta per a persona amb mobilitat reduïda.

Reducció del 10% del trànsit 

El regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha assegurat que amb aquesta mesura es preveu «experimentar la mateixa reducció del trànsit de l'any passat, que va ser del 10%». Segons Ferrer, «el Dia sense Cotxes és una iniciativa que es fa arreu del món i a la qual ens hi hem volgut adherir no permetent l'aparcament en el centre de Ciutat de tal manera que, els cotxes que hi vulguin accedir, s'adrecin a qualsevol dels aparcaments soterranis que hi ha distribuïts a la ciutat i no entrin dins del centre amb el seu vehicle».

L'Ajuntament permet aparcar de forma gratuïta en els estacionaments de sa Riera i del carrer Manacor, on es pot agafar un bitllet per a qualsevol autobús de l'EMT (una anada i una tornada).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris