Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 18°
20°

El projecte del nou Son Dureta comptarà amb una partida específica en els pròxims Pressupostos

24156

Francina Armengol durant la seva intervenció en el debat.

20-09-2016

El projecte del nou Son Dureta comptarà amb una partida específica en els pròxims Pressupostos de la comunitat, segons ha anunciat aquest dimarts la presidenta del Govern, Francina Armengol, qui ha afegit que això «permetrà recuperar aquest espai emblemàtic ara en desús i, a la vegada, disposar d'instal·lacions pròpies per afrontar el futur».

Segons ha dit la líder de l'Executiu durant el Debat sobre l'orientació política general del Govern, «Son Dureta tornarà a ser un centre de referència destinat a l'atenció a la cronicitat».

Armengol ha posat èmfasi en la necessitat d'afrontar el problema de l'envelliment de la població i, així, ha declarat que el seu Govern està ultimant el Pla Director de l'Hospital Son Dureta, «que redefinirà completament aquest espai de Palma i l'orientarà a l'atenció a les persones amb malalties cròniques».

La presidenta ha detallat que es calcula que l'any 2029 prop d'una quarta part de la població serà major de 65 anys i, per això, veu necessari de fer front a aquesta situació. En aquest sentit, ha posat èmfasi que el seu Executiu ha dissenyat una estratègia per afrontar la cronicitat.

Armengol ha apuntat que la població major creix i que el model d'atenció sanitària no està actualment dirigit a resoldre les necessitats que té aquest percentatge cada vegada més gran de ciutadans.

«Hem d'orientar el nostre sistema sanitari a donar resposta a la cronicitat. Hem de transformar el model assistencial, que ara està orientat cap a una medicina aguda quan la majoria de malalties són cròniques. Hem d'integrar l'atenció primària i l'hospitalària», ha defensat .

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ||beeee||, fa 6 dies

Beeeeeeeeeee

Valoració:0menosmas
Per Macia, fa 7 dies

Au idò, apuntau. En "de asco", una altra musulmà xiita. Un altra que no deu menjar sobrassada, ni frit de matances, ni deu beura vi, ni cassalla. Un altra que no deu anar a sa platja per no veura famelles en top less....
Només així s´enten que considerin al ¨Rei en Jaume i la resta de catalans que varen europeitzar i cristianitzar aquestes illes, com a funests conqueridors d´aquesta terra.
Allò que feren Don Rodrigo, el Mio Cid, o la Reina Isabel de Castilla estava ben fet, ara com que aquí varen venir de Catalunya, evidentment eren millor els moros.
Salut, república, llibertat, //*//

Valoració:0menosmas
Per de asco, fa 7 dies

Totalmente falso. Los que se arrodillan ante los descendientes de los invasores, allá por 1.229, son tipos como tú que renunciáis a lo vuestro para abrazar todo lo que sea de ellos. Todo, absolutamente todo.

Sois colaboracionistas de calzones bajos. "Si, bwana. Vamos a fundar la gran nación catalana, para que los de Barcelona manejen todos los hilos a su entera comodidad. Y nosotros, mejor dicho, vosotros a colaborar, como os toca.

Todo es catalán, hasta el aire que respiramos. Todo es de ellos. Jamás seríais unos auténticos maquis, llegado el caso. Dais asco y pena.

Valoració:-2menosmas
Per I doncs, fa 7 dies

A veure: Si els Cipaios eren els indis que s'agenollaven davant els inversors anglesos i col.laboraven amb ells, per similitut, els que se mereixen aquesta denominació, són els gonelles pancastellanistes i botiflers. No els que lluiten perquè la nostra cultura no sigui devorada per la forastera-castellana.

Valoració:1menosmas
Per ¿?, fa 7 dies

No. El de los cipayos.

Valoració:-5menosmas
Per Johosé, fa 8 dies

Ho ha escrit en Gonellès d'Envejolàndia, república confederada a la de Calúmnialàndia.

Valoració:-1menosmas
Per curiós, fa 8 dies

"Mentidas" quin idioma és? Aragonés? Occità?

Valoració:3menosmas
Per de asco, fa 8 dies

Parole, parole, parole. Y mentidas, mentidas, y más mentidas. Hasta negar que firma documentos de compra de aticos por valor de 1.100.000 €. Y no dimite.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris