Partly cloudy skies
  • Màx: 28°
  • Mín: 18°
19°

El Club Militar Torre d'en Pau construeix dues pistes de pàdel sense llicència

24140

Construcció de dues pistes de pàdel al Club Militar Torre de'n Pau.

19-09-2016

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma, ha denunciat aquest dilluns públicament les obres il·legals realitzades pel Club Militar Torre d'en Pau, en les seves instal·lacions del Coll d'en Rabassa, consistents en la construcció de dues pistes de pàdel, d'uns 200 m2 cada una d'elles. Segons ha informat la Federació, «per poder dur a terme les citades construccions, han emprat maquinària pesant, i paviment en formigó d'uns 40 m2, al final de la parcel·la, envaint il·legalment l'espai de reculada obligada a la zona».

Segons ha recalcat la Federació de Veïns, «la realització d'obres que no s'ajusten a les disposicions legals i reglamentàries vigents en matèria urbanística, constitueix una infracció molt greu».

El Club Militar Torre d'en Pau «ha realitzat i finalitat les obres sense comptar amb la imprescindible llicència, a més d'ocupar construint en la zona de reculada obligada». «Les dues pistes de pàdel, es troben a escassos metres d'una finca de pisos, de manera que si l'Ajuntament de Palma no intervé denegant la llicència, perjudicarà els veïns dels edificis més propers», han denunciat des de la Federació de Veïns.

Finalment, la Federació ha demanat que l'Ajuntament de Palma «faci complir la llei, sense excepcions i, si cal, apliqui les sancions que corresponguin».

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TOMEU, fa 7 dies

Sac de gemecs, tens tota la raó. No pot l'ajuntament expropiar, al manco, per fer aquest pas més ampla?

Valoració:8menosmas
Per I tant!, fa 7 dies

És més que necessari, Sac de gemecs. Més que necessari.

Valoració:10menosmas
Per Sac de gemecs, fa 7 dies

Els terrenys d'aquest club, haurien de passar a ser públics i donar eixamplitud al caminet que passa a vorera de la platja de "El Peñón", el qual han de compartir ciclistes, patinadors, cotxets de criatures i vianants.

Valoració:13menosmas
Per Esperau, fa 7 dies

I el que queda !

barra lliure coming Mallorca is nice

Valoració:10menosmas
Per yuan, fa 7 dies

Obras ilegales en mallorca? Donde? Chalets ilegales de cada mallorquin panca? Donde se visto eso?

Valoració:0menosmas
Per BIEL, fa 7 dies

I aixo vos extranya? Aqui tothom fa el que vol.....Les coses estan malament del principi. On es la fiscalia, no, on es l'Ajuntament? On son els zeladors?

Valoració:15menosmas
Per Deman, fa 7 dies

On és la fiscalia de l'"Estado de Derecho" foraster i la "igualdat de todos los españyoles delante de la Lei" que sempre prediquen?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris