Partly Cloudy
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
16°
13935
Actualitat»Balears #IEB

El PP va deixar l'Institut d'Estudis Baleàrics amb un dèficit de 436.748 euros

Agències/dB | 09 setembre 2015

Les primeres dades de comptabilitat apunten que l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) té un dèficit inicial de 436.748 euros, la qual cosa es converteix en el principal problema d'aquesta entitat, informa el Govern, que denuncia el «caos» en la documentació trobada per la nova direcció de la institució.

Actualitat»Balears #enquesta

Creus que s’aplicarà la Doctrina Botín a la Infanta?

dBalears | 16 gener 2016

L’enquesta d’aquesta setmana se centra en l’actualitat del Cas Nóos. En concret, demanam als nostres lectors si consideren que s’aplicarà la Doctrina Botín a la Infanta Cristina.

16204
Actualitat»Balears #FestivalJazzMenorca

La Fundació Baleària facilitarà el trasllat d'artistes entre Mallorca i Menorca

dBalears | 04 febrer 2016

La Fundació Baleària ha arribat a un acord de col·laboració amb Jazz Obert, la Sala Jazzbah i la discogràfica Velomar Records per facilitar el transport a Menorca de grups mallorquins que participen en el Festival Internacional de Jazz de Menorca 2016 o actuen a la sala de concerts de Ciutadella, segons han informat aquest dimecres fonts de la naviliera.

16220
Actualitat»Balears

El Govern recomana participar en programes de prevenció del càncer i recorda que una tercera part es poden prevenir

dBalears | 04 febrer 2016

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, la Direcció General de Salut Pública i Participació es fa ressò de les paraules del secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, qui destaca que «una tercera part dels càncers es pot prevenir i altres tipus es poden curar amb un tractament i un diagnòstic precoç». Així mateix, anima la població a participar en els programes i les activitats dirigits a prevenir el càncer.

16242
Actualitat»Balears #Bauzá

Bauzá: Sis mesos al Senat, cap iniciativa

dBalears | 05 febrer 2016

Han passat sis mesos des que el 9 de juliol de 2015 l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá pregués possessió com a senador autonòmic. D'aquests sis mesos se n'han de descomptar els de novembre i desembre en els quals el Senat estava dissolt a l'espera de la constitució de la nova cambra.

16254
Actualitat»Balears #MallorcasenseSang

Mallorca Sense Sang afirma que Balears «farà història» amb l’«estocada final» a la tauromàquia

Agències/dB | 07 febrer 2016

Mallorca Sense Sang ha indicat aquesta setmana que la tauromàquia «té les hores comptades» a Balears, ja que, dimarts que ve, el Parlament «debatrà i aprovarà donar l'estocada final» a la tauromàquia a Mallorca, «on solament quedarà l'últim tràmit perquè l'abolició de la mal anomenada 'festa nacional' sigui solament un mal record pels animalistes».

16258
Actualitat»Balears #somUIB

IB3 i la UIB enfortiran la col·laboració en matèria lingüística

dBalears | 06 febrer 2016

L’ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears enfortiran la col·laboració en matèria lingüística i de difusió científica i cultural. Ho han acordat aquesta setmana el senyor Andreu Manresa, director general d’IB3, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, en una trobada al campus universitari.

Actualitat»Balears #enquesta

Creus que serà possible una reforma del sistema de finançament?

dBalears | 06 febrer 2016

La nostra enquesta d’aquesta setmana se centra en el sistema de finançament. En concret, demanam als nostres lectors si creuen que es podrà aconseguir una millora per a la manca de recursos destinats per l’Estat a Balears.

16294
Actualitat»Balears #finançament

Front comú entre les Balears i el País Valencià per «trencar l’status quo espanyol»

EP/dBalears | 08 febrer 2016

La presidenta del Govern balear, al costat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns durant la cimera que han mantingut a Palma que faran un «front comú» per «trencar l'status quo espanyol» que ha provocat que els ciutadans de les dues comunitats «tinguin el pitjor finançament per càpita».

16306
Actualitat»Balears

L'Autoritat Portuària preveu una inversió de 52 milions d'euros per als cinc ports que gestiona

dBalears | 08 febrer 2016

El Pla d'empresa per a 2016 aprovat pel Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de Balears (APB) preveu una inversió de 52 milions d'euros per als cinc ports d'interès general que gestiona a les Illes Balears. D'aquesta quantitat, 38,3 milions responen a inversió directa de l'APB i 14 milions d'euros que invertirà la iniciativa privada.