Partly Cloudy
  • Màx: 24°
  • Mín: 18°
13°
8865
Actualitat»Balears #Gob#Endesa

Endesa i el GOB presenten el nou anuari ornitològic

dBalears | 16 novembre 2014

Endesa i el GOB han presentat el 28è volum de l'Anuari Ornitològic de les Illes Balears, que recull l'activitat desenvolupada en aquest camp durant el 2013. Entre altres temes s'hi detallen la cria de bec d’alena Recurvirostra avosetta a Formentera i el primer cas de parasitisme de la falzia Apus apus sobre cabots Delichon urbicum.

8905
Actualitat»Balears

Desallotjat l'IES Cap de Llevant pel fum d'una caldera

P. M. N. | 17 novembre 2014

Un incident en una de les dues calderes de l'Institut Cap de Llevant de Maó ha obligat a desallotjar el centre com a mesura preventiva davant la gran fumera que s'ha estès per tot l'edifici. El contratemps, no ha provocat danys personals entre les gairebé 800 persones que en aquell moment, entre alumnes i professors, es trobaven a les aules.

8919
Actualitat»Balears #IESCapdeLlevant

Segon incident a l'IES Cap de Llevant, en dos dies, pel mal estat de les instal·lacions

P.M. N. | 18 novembre 2014

L'Institut Cap de Llevant de Maó ha patit per segon dia consecutiu un incident a causa del mal estat de les instal·lacions de les calderes del centre. En aquest cas ha estat un petit incendi a la mateixa zona el que ha disparat les alarmes, encara que ha estat ràpidament sufocat pels Bombers i únicament s'han produït danys materials.

8952
Actualitat»Balears

Chenoa solidària amb els nins de Son Espases

dBalears | 19 novembre 2014

Els nins d'oncopediatria del Son Espases i Chenoa han gravat un vídeo, amb la cançó 'Hoy sale el sol', per «plantar cara a la malaltia amb un somriure». Així s'ha manifestat en la presentació d'aquest vídeo, que ha estat protagonitzat per dotze nens en tractament actiu de l'Hospital Universitari Son Espases i 30 més de ASPANOB.