Clear
  • Màx: 36°
  • Mín: 23°
24°
13010
Actualitat»Balears #IllesperunPacte

FETE-UGT se suma a la plataforma Illes per un pacte

Agències/dB | 26 juny 2015

La Federació de Treballadors de l'Ensenyament d'UGT (FETE-UGT) ha decidit acceptar la invitació d'Illes per un Pacte i incorporar-se a la plataforma que treballa en l'elaboració d'un document base per a un pacte educatiu per a les Illes Balears.

13013
Actualitat»Balears #educació

Núria Riera s'acomiada provocant el caos als centres d'ensenyament

dBalears | 26 juny 2015

Sembla que la consellera d'Educació i portaveu del Govern Bauzá, Núria Riera, ha decidit dedicar els darrers dies en el càrrec a fer una política de terra cremada. Les seves darreres decisions semblen destinades a provocar el caos als centres d'ensenyament i a posar les màximes dificultats a l'inici de curs.

13068
Actualitat»Balears #Podem

Podem enumera les condicions per donar suport a Armengol

Agències/dB | 29 juny 2015

Laura Camargo ha assenyalat que el suport dels seus deu diputats a la investidura de la socialista Francina Armengol dependrà de si arriben a un acord en dos temes que per a ells són fonamentals: La rebaixa de salaris de la presidenta del Parlament i la resta de membres de la Mesa de la Cambra i el repartiment d'assessories.

13075
Actualitat»Balears #NouGovern

Barceló, Vidal, Camps i Santiago assumiran les conselleries de MÉS

dBalears | 29 juny 2015

El dBalears ha pogut saber que MÉS ja ha escollit qui estarà al capdavant de les conselleries que gestionarà el partit.

Com ja s'havia anunciat, Biel Barceló assumirà la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. L'esporlerí Vicenç Vidal serà el cap de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. La menorquina Esperança Camps s'encarregarà de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. La veterana Fina Santiago ha acceptat finalment ser la portaveu del Govern i estar al capdavant de la Conselleria de Serveis Socials.