Sunny
  • Màx: 19°
  • Mín:
17°
13935
Actualitat»Balears #IEB

El PP va deixar l'Institut d'Estudis Baleàrics amb un dèficit de 436.748 euros

Agències/dB | 09 setembre 2015

Les primeres dades de comptabilitat apunten que l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) té un dèficit inicial de 436.748 euros, la qual cosa es converteix en el principal problema d'aquesta entitat, informa el Govern, que denuncia el «caos» en la documentació trobada per la nova direcció de la institució.

15092
Actualitat»Balears #IB3#AndreuManresa

El Pi donarà suport a Manresa «perquè s'ha compromès a desenvolupar un model plural»

Agències/dB | 26 novembre 2015

El portaveu del Grup Parlamentari El Pi-Proposta per les Illes, Jaume Font, ha explicat aquest dijous que la seva formació donarà suport a l'elecció d'Andreu Manresa com a nou director general de l'ens de Radiotelevisió de Balears (IB3), ja que aquest s'ha compromès a desenvolupar un nou model «plural, participatiu i proper» i que «aposti per un model de negoci audiovisual que cregui en la producció pròpia».

15094
Actualitat»Balears #PartyCipació#Notenimnom

La participació juvenil torna a les Balears quatre anys després

M.C. | 26 novembre 2015

La participació juvenil o, més ben dit, el suport institucional a aquesta, torna a les Balears després de quatre anys de sequera. L'Institut Balear de la Joventut ha organitzat per a aquest cap de setmana unes jornades gratuites dirigides a joves d'entre 16 i 30 anys, així com a tècnics i responsables de polítiques de joventut. L'objectiu, com ha explicat el director d'IBJove, Joan Ferrà, és «fomentar la participació dels joves a les entitats i institucions, així com debatre la fórmula per a reprendre el Consell de la Joventut de les Illes Balears».

Actualitat»Balears

'Nivell 33', pressuposts, Podem i EL PI

dBalears | 27 novembre 2015

Un auxiliar administratiu de la Comunitat Autònoma cobra uns 19.000 euros a l'any, però si ha ocupat dos anys seguits (o tres de manera discontinua) un càrrec polític en cobra uns 30.000. Aquest és un dels molts exemples que es poden posar de l'impacte que té l'anomenat ‘Nivell 33’ en la realitat.

15127
Actualitat»Balears #AtacFeixista

Nou atac feixista: destrossen la placa commemorativa de la primera seu de l'OCB a Palma

dBalears | 28 novembre 2015

Un escamot format per quatre joves d'ideologia feixista han perpetrat un nou atemptat a Palma. Aquesta vegada l'atac ha consistit en la destrossa d'una placa commemorativa que hi havia a l'edifici on hi va haver la primera seu de l'Obra Cultural Balear, al carrer Torre de l'Amor. La placa, que va ser instal·lada el desembre de l 2012, en record dels 50 anys d'existència de l'OCB, també recordava que allà hi havia hagut la seu de l'Editorial Moll, fundada per Francesc de Borja Moll.

15133
Actualitat»Balears #PartyCipació

Un centenar de joves debat sobre les noves formes de participació

dBalears | 29 novembre 2015

Un centenar de joves participa aquest cap de setmana en una trobada per debatre i repensar la participació juvenil. La trobada, organitzada La Conselleria de Participació, Transparència i Cultura i que es celebra a La Victòria d’Alcúdia, combina les activitats lúdiques i tallers amb el debat i la reflexió sobre com s’implica el col·lectiu en els assumptes públics.

Actualitat»Balears #Enquesta20D

A qui votaràs a les eleccions espanyoles del 20D?

dBalears | 28 novembre 2015

dBalears recupera les enquestes, i ho fa amb la mirada posada a les eleccions del 20D. Des d’avui fins el pròxim dissabte els nostres lectors podran votar a quines opcions polítiques donaran suport.

15147
Actualitat»Balears #tricentenari

Ensenyat: «No recordam per atiar cap odi, sinó per poder col·laborar amb altres pobles des de la lliure i serena fraternitat»

T.M. | 29 novembre 2015

El dissabte 28 de novembre es va fer, al saló de plens del Consell de Mallorca, un acte per commemorar els 300 anys de la promulgació del Decret de Nova Planta. A l'acte hi parlaren Damià Pons, Bartomeu Mestre i Cristòfol Soler, en representació de la Comissió Cívica del Tricentenari 1715 – 2015 i el president de Mallorca, Miquel Ensenyat, qui va pronunciar un discurs ple de solemnitat i de contingut polític i històric. 

15148
Actualitat»Balears #tricentenari

Solemne i emotiva commemoració dels 300 anys del Decret de Nova Planta al Consell

T.M. | 29 novembre 2015

Aquest dissabte 28 de novembre s'ha fet, al saló de plens del Consell de Mallorca, un acte per commemorar els 300 anys de la promulgació del Decret de Nova Planta. A l'acte hi han parlat Damià Pons, Bartomeu Mestre i Cristòfol Soler, en representació de la Comissió Cívica del Tricentenari 1715 – 2015 i el president de Mallorca, Miquel Ensenyat.

15151
Actualitat»Balears #MarxapelClima

Palma marxa pel clima i les energies netes

Agències/dB | 29 novembre 2015

Centenars de persones s'han unit aquest diumenge a Palma a la Marxa pel clima. Amb aquesta protesta Ciutat s'ha unit a la resta de ciutats del món que la celebren, per alertar contra el canvi climàtic i defensar les energies renovables.