Partly Cloudy
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
9447
Actualitat»Balears #PescaJonquillo

La temporada del jonquillo s'inicia avui amb bones previsions

M.R.P. | 14 desembre 2014

La temporada de pesca del jonquillo s'inicia aquest dilluns amb molt bones previsions. Els pescadors, que podran fer captures fins el pròxim 30 d'abril, s'hauran d'acollir per segon any consecutiu al Pla de Gestió d'Arts de tirada de Balears aprovat pel Govern. La temporada del gerret serà fins al 15 d'abril.

9479
Actualitat»Balears #Comerç

La petita i mitjana empresa de Mallorca reclama als batles que no beneficiïn les grans superfícies

dBalears | 16 desembre 2014

Pimem- Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca reclama als ajuntaments amb Zona de gran afluència turística que abandonin la pretensió d'ampliar l'obertura dominical tot l'any, beneficiant les grans superfícies.

9498
Actualitat»Balears #solidaritat#CESAG

Cursa solidària de Nadal al CESAG

A.A. | 17 desembre 2014

El Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez organitza aquest dimecres una carrera dins la seva tradicional festa solidària NaviDar. Els doblers recaptats aniran a l'Escola Sant Francesc Xavier de Ngovayang, Camerun.

9511
Actualitat»Balears #EstatIslàmic

«L'Estat Islàmic converteix la religió de la convivència entre nacions en severitat, brutalitat, i assassinat»

Agències/dB | 17 desembre 2014

Representants d'entitats islàmiques de Balears demanen a l'Estat Islàmic que reconsideri les seves accions i «desisteixi de fer mal». Consideren que han malinterpretat el missatge de "convivència entre nacions" de l'Islam, convertint-lo en «la religió de la severitat, la brutalitat, la tortura i l'assassinat».

9549
Actualitat»Balears

Eivissa posa el nom de Bob Marley a uns jardins públics

Agències | 18 desembre 2014

El músic jamaicà Bob Marley (1945-1981) ja forma part del carrer de la ciutat d'Eivissa, l'ajuntament li ha posat el seu nom als jardins situats al costat de la plaça d'Es Pratet atenent una proposta de l'associació de veïns del barri.

9576
Actualitat»Balears

Tres mesos més 'd'incògnita' per saber si es continuarà veient el 3/24 i el 33-Súper3 a les Illes

Agències/dB | 19 desembre 2014

Tres mesos més 'd'incògnita' per saber si es continurà veinet el 3/24 i el 33-Súper3 a les Illes. El director general d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Antonio Mateos, ha anunciat que l'adaptació de la TDT es prorrogarà tres mesos, ja que es dóna un marge per a les instal·lacions que encara no estan adaptades per manca de material i de mà d'obra.